Ръчно изработени кукли висящи

Ръчно изработени кукли висящи

Ръчно изработени кукли висящи

Ръчно изработени кукли висящи. Височина на куклата: 37 см.

 

Код: KU001

Product Description

Ръчно изработени кукли висящи. Височина на куклата: 37 см.